WATEVA AVALDAS KOOS KARL KILLINGUGA UUE SINGLI “COLD FUMES (IN MID-JUNE)”

Foto: Rauno Liivand

Elektrooniline duo WATEVA avaldas hiljuti singli “Cold Fumes (In Mid-June)”, millel teeb kaasa Beyond Beyondi ja okeiokei ridadest tuntud Karl Killing. Lugu anti välja maineka Saksamaa plaadifirma Selected. alt ning tegemist on järjekorras teise singliga WATEVA sügisel ilmuvalt täispikalt debüütalbumilt.

“Töötasime värske singli kallal pikalt. Algselt oli meil plaanis, et loole tuleb naisvokaal ja teistsugune meloodia, aga saime aru, et see ei tööta. Leppisime Killinguga stuudiosessiooni kokku ja andsime kuuma. Uus vokaal sündis kõigest 10 minutiga!” räägivad WATEVA liikmed Hugo Martin Maasikas ja Kris Evan Säde aasta alguses Balil alguse saanud uue singli sünnist.

WATEVA on pälvinud rohkelt tähelepanu nii Eestis kui välismaal. Nende loomingut on välja andnud Armada Music, Future House Music ja NoCopyrightSound plaadifirmad ning duo on üles astutud maailma suurimal elektroonilise muusika showcase-festivalil Amsterdam Dance Event. WATEVA täispikk debüütalbum ilmub sügisel maineka elektroonilise tantsumuusika plaadifirma Selected. alt.

Kuidas möödusid muusikute viimased kuud? “Oleme üritanud end stuudiosse sulgeda ja võimalikult palju tehtud saada, kuigi eks see kolm kuud sees olemist on mentaalselt väga väsitav ja keeruline on inspiratsiooni leida kui toast välja ei saa. Loodame, et suvi heastab selle mitmekordselt,” tõdeb Säde paljulootvalt. Maasikas lisab, et kõigele vaatamata muusika kindlasti seisma ei jää ja tulemas on palju uut materjali. Produtsendid vihjavad, et suvel on oodata ka mõnd ülesastumist.

WATEVA uus singel “Cold Fumes (In Mid-June)” on saadaval kõikides muusikaplatvormides. WATEVA tegemistega saab olla kursis Instagrami ja Facebooki vahendusel.

 

Lugu Spotifys, koos pikema versiooniga: 

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.