VERA VICE AVALDAS DEBÜÜTALBUMI “VERA VERSA”

Foto: Zbanski Kino

Eesti elektroonilise muusika duo Vera Vice avaldas 9. juunil debüütalbumi “Vera Versa”. Lood on salvestatud Vera Vice’i kodustuudios ning masterdatud Ö Stuudios Martin Kikase poolt.

Vera Vice on pseudonüüm Ave Vellesalu ja Helen Västriku elektroonilise muusika koosseisule. Duo esimene kauamängiv “Vera Versa” koosneb seitsmest loost ja on muusikute sõnul segu unenäolisest popist, eksperimentaalsest ambient’ist ning hüpnootilisest poeesiast.

Singlile “Down the River” valmis Ivar Murdi ja Zbanski Kino koostööna ka muusikavideo. “UFOd, unenäolised maastikud, eriskummalised kostüümid ja disko ehk kusagile siia on Vera Vice’i uue video koer maetud,” ütles Ivar Murd.

Kuula albumit:

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.