LAURA JUNO’L ILMUS UUS VIDEOSINGEL “DANCE OF ISOLATION”

Täna, 5. juunil ilmus Laura Juno uus videosingel “Dance of Isolation”, eestikeeli “Isolatsioonitants”. Loo eesmärk on kriisiaja negatiivsest välja sõeluda tükike positiivset – teisisõnu pere ja kodu taasavastamine tänu karantiinile, mis tänapäeva elutempo juures kippus nii mõnelgi tahavaatepeeglisse jääma. Seega miks mitte tähistada kriisi helgemat poolt koduse isolatsioonitantsuga?

Muusikavideo on kokku pandud erinevate inimeste koduvideotest, kus tantsitakse selle loo järgi vabalt valitud ajal, ruumis, riietuses, aianurgas või traktoris. Spontaanse karantiinist inspireeritud projektiga on kaasatud 38 inimest, kellest vaid mõned üksikud on kutselised tantsijad – ülejäänud on näitlejad, muusikud, pedagoogid, treenerid, sportlased, lapsed jne. Ja et kõikidel kodus tantsijatel oleks midagi veel peale kodus tantsimise ühist, on loo refräänis väike jupp lihtsat koreograafiat, mille autoriks Markus Monak (Ian Dance Company). Siinkohal tuleb ära mainida, et video järgi tantsimine ning laulmine ei ole keelatud!

Laura Junson on varasemalt tuntud koosseisudest Kali Briis ning Laura Junson and the Jeth. Juno projekti eestvedajaks on Laura Junson ise ning kardinate taga aitavad kaasa elukaaslane Erko Niit ja sõber Alan Olonen. Kuulajate ja jälgijate poolt hinnatakse kõige enam Laura äratuntavat hääletämbrit ja omapärast muusikalist tõlgendust.

 

Muusika ja sõnad – Laura Junson ja Alan Olonen
Produtseerinud – Erko Niit ja Alan Olonen
Mix/Kokkumäng – Erko Niit
Master/Lõppviimistlus – Kaur Kenk

Lugu Spotifys

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.