KURESSAARE MEREPÄEVAD ASENDATAKSE KONTSERTÕHTUGA, PEAESINEJA ON TRAD.ATTACK!

Trad.Attack! (foto: Jelena Rudi)

Saaremaal pidanuks 6. kuni 8. augustini toimuma 24. Kuressaare merepäevad, kuid mitmepäevase festivali asemel korraldatakse 8. augustil kontsertõhtu. Peaesinejaks on ansambel Trad.Attack!, soojendajana astub üles Gram-Of-Fun.

Korraldajad kinnitasid, et esialgsete andmete kohaselt pääseb kontserdile 1000 inimest. Kui piirangud leevenevad, saavad nad ka piletite arvu tõsta. Ansambli Trad.Attack! kontsert saab olema eriline, kuna toimub nende värske albumi esmaesitlus.

Alates 10. juunist kuni 10. augustini ostab Kuressaare merepäevad tagasi ka festivalipasse. Järgmised Kuressaare merepäevad toimuvad 29. juulist kuni 31. juulini 2021.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.