“REPORTERI” TOP 10: TANEL PADARI SINGEL “SINU AEG” PÜSIB TIPUS, JÄRGNEVAD INGER JA NUBLU

Tanel Padar ETV saates “Hommik Anuga” (mai 2020)

Eesti Laul 2020 finaalis erinumbrina kõlanud Tanel Padari singel “Sinu aeg” hääletati viiendat korda Kanal 2 uudistemagasini “Reporter” muusikatabelis Eesti TOP 10 esikohale. Uue tulijana hõivas teise positsiooni INGERi ahjusoe hitt “Playing Games” ning kolmas on mõminaräppari nublu karantiiniajast rääkiv pala “Croissantid”.

Tanel Padari esitatud “Sinu aeg” sündis mitmete muusikute koostööna ning paneb mõtlema aja ja elu olemuse üle. Loo muusika kirjutasid Tanel Padar, Oliver Rõõmus ja Joonatan Siiman, sõnade autoriks on Aapo Ilves. Ka Padari eelmine singel “Tartust Pariis” saavutas Eesti TOP 10 tabelis võidu viiel korral, nii et eks saab näha kas “Sinu aeg” osutub edukamaks.

Nagu juba mainitud, siis teisele astmele pääses seekord INGERi uus laul “Playing Games”, mis räägib armastusest kui mängust, mida sümboliseerivad loo muusikavideos mängukaardid. “Tõelise armastuse leidmine võib olla pikk retk ning vahel võib sinna teele sattuda takistusi ja tunnetega mängimist. Muusikavideos otsin mina seda armastust, kuid satun selle mängu ohvriks. Kõlaliselt on “Playing Games” kindlasti minu kõige kaasaegsem ja raadiolikum lugu,” rääkis INGER singli ilmudes.

Eesti TOP 10 kolmandalt positsioonilt vaatab meile vastu neljapäeva õhtul Eesti Meelelahutusauhindadel aasta noore tegija tiitli saanud räppar nublu, kelle “Croissantid” on “Reporteri” musatabeli kolmel korral ka kinni pannud. YouTube’is on sarvesaiade muusikavideo suure hooga lähenemas miljonile vaatamisele. 

 

Kanal 2 saate “Reporter” muusikatabel Eesti TOP 10 (29. mai):

1 (1) [12] Tanel Padar “Sinu aeg”
2 UUS [1] INGER “Playing Games”
3 (4) [6] nublu “Croissantid”
4 (6) [19] Black Velvet & Koit Toome “2020”
5 (3) [4] Daniel Levi “Uncle John”
6 (2) [22] Traffic “Üks kord veel” [Tabeli veteran]
7 UUS [1] Hellad Velled “Seikleja laul”

8 (7) [3] Köömes “Maria”
9 (5) [5] Grete Paia “Maru”
10 UUS [1] Clicherik & Mäx “Ei skoori”

Iga nädal lendavad kolm kõige vähem punkte saanud lugu tabelist välja. Nende asemele tulevad uued lood, mis alles jäänud seitsmega võistlema hakkavad. Seekord astuvad võistlustulle:

∙ NOËP “Young Boy”
∙ reket feat. Liis Lemsalu & Avoid Dave “Magad vä?”
∙ Synne Valtri Band “Levist väljas”

Järgmist pingerivi saab aidata kokku panna siin.

Kuigi eestlaste vanasõna ütleb: “Kes vana asja meelde tuletab, sel silm peast välja”, siis tabelihunte võib huvitada, mis toimus Eesti TOP Kümnes aastate eest ja miks mitte veidi vanu pingeridu piiluda? Täpselt aasta tagasi säras esikohal Ariadne esitatud “All In”, kahe aasta eest valitses tabelit Karl-Erik Taukari repertuaari kuuluv hitt “Salaja”, 2017. a. murdis tippu ansambli Põhja-Tallinn lugu “Alati olemas” ning neli aastat tagasi oli numero uno Koit Toome suve-house “Paradiisiliival”:

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.