VAIKO EPLIK PÜHENDAB OMA TULEVASE ALBUMI AVASINGLI UNO LOOBILE

Muusik Vaiko Eplik avaldas ahjusooja loo pealkirjaga “Kamoon Uno”, mille ta pühendab lauljale, laulukirjutajale, kitarristile, heliloojale, sportlasele ja pedagoogile Uno Loobile, kes tähistab 31. mail 90. sünnipäeva.

“”Kamoon Uno” on minu tulevase albumi esimene singel ja ühtlasi minupoolne sügav kummardus kahele Unole, kelle tööl rajaneb kogu meie tänane eesti kergemuusika,” kommenteerib Eplik. “Loo taustaks seatud fotol võib neid kahte džentelmeni – Loopi ja Naissood – näha viiekümnendail ansambli Swing Club koosseisus tollal ametlikult keelatud džässmuusikat viljelemas.”

Laulu “Kamoon Uno” muusika, sõnad, laul ja mäng Vaiko Eplikult, lisalaul Marian Heinat, masterdus Peeter Salmelalt, kujundsujuvus Marti Laurimaalt.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.