REKET TULI VÄLJA TOPELTSINGLIGA!

Räppar reket avaldas reedel, 29. mail topeltsingli “Kahesus”. Loos pealkirjaga “Magad vä?” teevad kaasa ka laulja Liis Lemsalu ja produtsent Avoid Dave. 

reketi & Liis Lemsalu ühise räpi sugemetega poploo “Magad vä?” viisi autor on Taavi Paomets aka Avoid Dave, sõnad kirjutas Taavi koos Tom-Olaf Urbi ehk reketiga. Mehed on ka varem koos laule loonud ning koostöö sujus taaskord. “”Magad vä?” on minu meelest üks mõnusalt kibemagus träkk, mis ühtlasi andis mulle võimaluse lõpuks muusikat teha ka koos Liisiga,” rääkis reket.

Ka Taavi meelest on reketiga stuudios lihtne: “Meie musamaitsetel on üsna suur ühisosa ja lugu kirjutatades leiame kiiresti sobiva suuna. Ka “Magad vä?” idee saime purki ca 3 tunniga. Vaatamata, et tegu on räppariga, on Tomil viimasel ajal palju meloodia ideid, mis kõlavad laulja kõrvadele värskelt. Ja kui teeme salvestuse lõuna ajal, siis on reket ise ka veel värske, aga kui on hiline sessioon, siis ta magab.”

Liis kuuliski lugu esimest korda demo-versioonis ja ilma viisita, kuid Avoid Dave’i biit ja instrumentaal kõnetasid teda koheselt: “Kõik algaski minu jaoks selle loo biidist ja järgnev on juba ajalugu.”

Muusikavideo filmiti Kolga mõisas, kus võeti 2018. a. lõpus üles ka Karl-Erik Taukari video “Need read”:


“Kahesuse” teise poole moodustab veel üks lugu, Noyade produtseeritud “Veel üks”, mis annab edasi reketi veidi süngemat ja räpimat poolt ning on mõeldud tõsistele reketi loomingu austajatele:

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.