CURLY STRINGS ANNAB VARSTI KOOS SÕPRADEGA VÄLJA HEATEGEVUSLIKU LASTELAULUDE PLAADI

Ansambel Curly Strings on koos sõpradega pikalt ette valmistanud heategevuslikku albumit, mis avaldatakse lastele mõeldud laulu- ja värvimisraamatu kujul, kus on kaasas ka CD-plaat. Albumi nimeks on “Lastele”.

Sellel plaadil saavad kokku suurepärased Eesti muusikud, kes on ka ise lapsevanemad. Curly Strings palus neil endaga kaasa tuua ühe loo, mida nad oma võsukestele on laulnud või hoopis nendega koos loonud. Laulud seati bändi helipilti, et seejärel nad ühiselt salvestada ja panna kokku üheks vahvate laulude kogumikuks. Plaat näeb ilmavalgust digitaalsel kujul 29. mail.

Nõnda löövad muusikaliselt kaasa lisaks Curly Stringsile ka Ivo Linna ja Robert Linna, Mari Jürjens, Lenna Kuurmaa, Mari Kalkun, Ewert and The Two Dragons, Liisi Koikson, Jalmar Vabarna, Marge Niller, Adeele Jaago ning Tartu Laulupesa lapsed.

CD-plaadiga käib kaasa laulu- ja värvimisraamat, mille annab ansambel välja koostöös kirjastajaga SÜNK Lahendused. Raamatust leiab kõikide palade saamislood, laulude sõnad, noodid ja vahvad must-valged illustratsioonid laulude esitajatest ning lauludes leiduvatest tegelastest, mida lapsed saavad oma fantaasia järgi kaunistada. Füüsiline album ilmub 5. juunil.

Albumi kogu müügitulu annetatakse MTÜ Laste ja Noorte Kriisiprogrammile. Annetus aitab MTÜ Laste ja Noorte Kriisiprogrammil ellu viia tegevusi lähedase kaotanud lastega perede toetuseks. Kuna plaadi valmistamine nõuab siiski suuri väljaminekuid, on Curly Strings Hooandja lehel käivitanud projekti, mis aitaks neil katta albumi produtseerimise ja väljaandmise kulud.

Curly Stringsi liikmed räägivad oma lapsepõlvest ja uuest plaadist ka pühapäevases ETV saates “Hommik Anuga”.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.