BENNEX & ANALORE TULID VÄLJA SUVISE LOOGA “SÕLMED JA SÜDA”

Haapsalu hip-hopi artist Bennex avaldas koostöös Pärnu laulja Analore Närepiga YouTube’is uue singli “Sõlmed ja süda” video, mis on filmitud Araabia Ühendemiraatides. Loo refrääni sõnad kirjutas selle aasta Eesti Laulu poolfinaalis osalenud Renate Saluste.

Bennex leidis neiu Analore täiesti juhuslikult Facebooki grupist nimega “Muusikute tutvumiskuulutused”. “Postitasin, et otsin naisvokaali ja 15 minutit hiljem oligi kiri postkastis,” kommenteeris Bennex. “Kuna suvi on lähenemas, siis ka lugu on suvise rütmiga.”

Bennexi sulest on suvise saundiga lugusid ilmunud varemgi ja need on osutunud väga edukateks. Näiteks 2015. aasta videosinglit “Võta vabalt” on YouTube’is uudistatud 1,9 miljonit korda.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.