LEXSOUL DANCEMACHINE AVALDAS SINGLI “MONEY”, KAASA TEEB MAAILMAKUULUS KITARRIST CORY WONG BÄNDIST VULFPECK

Energiat, rütmi ja kitarririffe! Ansambel Lexsoul Dancemachine tuli välja uue lauluga “Money”, mis on kolmas singel mai lõpus ilmuvalt albumilt “Lexplosion II”.

Lisaks Robert Linna tabavale lüürikale ja Lexsoul Dancemachine gruuvivale minekule sisaldab värske pala koostööd talendika kitarristiga. Cory Wongi kummist näppude alt plahvatab loo lõpus talle omase signatuuriga soolo. Tegemist on ülemaailmselt tuntud muusiku, produtsendi ja heliloojaga, kes mängib ülimenukas funk-bändis Vulfpeck. Mees on andnud välja mitmeid sooloalbumeid ja teinud koostööd teiste seas ka Prince’i trummari Michael Blandiga. Tema mängustiili võib näha siit.

Kuula singlit “Money” Spotifyst:

 

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.