“REPORTERI” TOP 10: NUBLU ENDISELT ESSA, EDETABELI VETERAN TRAFFIC PÜSIB JONNAKALT HÕBEMEDALIL

nublu (foto: Rauno Liivand) ja Traffic

Mõminaräppar nublu asub teist nädalat järjest Kanal 2 saate “Reporter” muusikatabeli Eesti TOP 10 esikohal. Seda looga “croissantid”, mis räägib praegu kehtivast eriolukorrast. nublu räpib: “Ja see on liiga karm, et käituda kui narr. Kui asjad hetkel nii, siis näeme mõni teine kord!”.

Loo “croissantid” videot on YouTube’is vaadatud ca 606 000 korda ja Spotifys on lugu kuulatud üle 180 000 korra. Lisaks Kanal 2 musatabelile teeb see ilma ka raadio MyHits enimmängitud laulude topis, kus see asub hetkel 14. kohal ning Sky Plus TOP 20-s (#19). Muide, aprilli lõpus tuli peamiselt akustilist muusikat viljelev grupp Sõber Rafael välja satiirilise looga “Mõminanäod”, milles salvatakse nii kollektiivi 5Miinust kui nublu koos mõminaräpiga.

“Reporteri” edetabeli Eesti TOP 10 hõbemedalilt leiame pingerea veterani – lausa 18 nädalat vapralt vastu pidanud ansambli Traffic singli “Üks kord veel”, mis saavutas Eesti Laul 2020 finaalis tubli viienda koha. Loo autorid on Victor Crone, Fred Krieger, Vallo Kikas ja Stig Rästa ning muusikavideo tegi Hindrek Maasik.

Kolmas on seekord Black Velveti ja Koit Toome ühiselt salvestatud “2020”, mis on samuti juba pikalt tabelis figureerinud – 15 nädalat. Loo autor Sven Lõhmus kommenteeris detsembris: “”2020” on laul sellest kui hästi suudame tulevikku mõtestada. Aastakümne [2010 – toim.] alguses kui selle laulu kirjutasin, lootsin, et need sünged tuleviku pildid täide ei lähe ja inimlikud väärtused püsivad. Õnneks on nii ka läinud. Black Velveti ja Koit Toome uusversioon räägibki nendest inimlikest väärtustest ja meie tulevikust ehk lastest.”

 

Kanal 2 saate “Reporter” muusikatabel Eesti TOP 10 (1. mai):

1 (1) [2] nublu “croissantid”
2 (2) [18] Traffic “Üks kord veel”
3 (5) [15] Black Velvet & Koit Toome “2020”
4 UUS [1] Grete Paia “Maru”
5 (3) [3] Getter Jaani “Võta mul käest”
6 UUS [1] Must Hunt “Mustad laed”
7 (4) [8] Tanel Padar “Sinu aeg”

8 (7) [2] Merlyn Uusküla “Kaks meetrit”
9 UUS [1] Sunlight “Uus päev”
10 (6) [7] Egert Milder “Georgia (On My Mind)”

Iga nädal lendavad kolm kõige vähem punkte saanud lugu tabelist välja. Nende asemele tulevad uued lood, mis alles jäänud seitsmega võistlema hakkavad. Seekord astuvad võistlustulle:

∙ Daniel Levi “Uncle John”
∙ Renate x AG “See on suvi (SOS)” 
∙ Terminaator “Tavaline tüdruk”

Järgmist pingerivi saab aidata kokku panna siin.

Vanu tabeleid uurides selgub, et täpselt aasta tagasi pani pingerea kinni tantsuträkk “Home”, mille valmistanud DJ Cityflash ja lauljatar Laura-Ly. Kahe aasta eest kihutas Eesti TOP 10 tippu SHANONi singel “Nüüd on see käes”, kolm aastat tagasi samuti SHANON, toona looga “NaNaNaNaNa” ning aastal 2016 tiksus esikohal Leslie Da Bassi esitatud “Ladvaõun Michelle”. Kuna seda viimast laulu me eelmisel reedel juba meenutasime / kuulasime, siis kõlagu täna nelja aasta tagusest edetabelist 8. koha omanik, lühikest aega tegutsenud ansambli Caramel debüütsingel “Õigus ja võimalus”. Olgu täpsustatud, et Carameli moodustasid Brigita Murutar, Martin Kütt, Jaanus Viskar ja Paul Neitsov.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.