ANSAMBLI MUST HUNT LOOLE “MUSTAD LAED” VALMIS PROOVIRUUMIS FILMITUD MUUSIKAVIDEO

Ansambel Must Hunt avaldas oma viimaselt albumilt “Oota mind ära” pärit singlile “Mustad laed” prooviruumis tehtud muusikavideo.

Lugu jäi Musta Hundi solistil Freddy Tomingal kunagi sahtlisse paremaid aegu ootama. Bänd selgitab: “Arranžeerisime sinna kidrarifid ja rütmika ning tegime loo eelmisel aastal ilmunud plaadile viimasel hetkel enne tehasesse saatmist juurde. Aapo Ilves saatis meile sõnad tund enne laulmist, nagu ikka. Kuna märtsis oli selge, et paar kuud konsasid ei toimu, panime [Marko] Atso muusikatuppa bändikola üles ja hakkasime uue plaadi lugusid demoma. Proovi käigus tuli mõte, et teeks sellise karantiini karontsi kähkuka. Filmisime poole tunniga ära ja Brad [Jurjens] lõikas kodus kokku. Väike ebaprofessionaalsus on sellel videol taotuslik.”

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.