MÜRGISELT PSÜHHEDEELNE TARTU TÖÖSTUSMETAL BÄND FAAM AVALDAS UUE SINGLI “SPIRALING FEAR”

Tartus tegutsev industrial metal bänd FAAM avaldas peale eelmise aasta muusikavideot “Lightless” viimaks uue singli nimega “Spiraling Fear”.

FAAMi kummituslik ninamees Tiit Pähnapuu: “Uus singel on tume ning mürgiselt psühhedeelne. Vaibilt ikka vaha hea FAAM, kuid vähem sämplipõhist muusikat. “Opium Rituals”, mis ilmus 2019 kodumaise leibeli Trash Can Dance alt oli muidugi üles ehitatud puhtalt sämplitele.

FAAMi mastermind Tiit Pähnapuu lisab, et uue albumi kirjutamine käib ning, et lootust sellel aastal plaat välja anda püsib. “Uus album pidi tegelikult ilmuma juba peale ”Lightless” videosinglit. Paraku on tööd teiste bändidega üpris palju ning alati ei jää kõige jaoks aega. “Spiraling Fear” on ideaalne singel andmaks aimu missugune tulevane Faami uus plaat “Mind Reverberation” saab olema. Kindlasti ei puudu ka instrumentaalsed sämplipõhised lood.”

Kuula FAAMi uut singlit “Spiraling Fear”:

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.