MIS SEIS VALITSEB APOLLO POEKETI ALBUMITABELIS? KAS JAAK JOALA ON ENDISELT NUMBER ÜKS?

Kuigi Apollo poed on 15. märtsist eriolukorra tõttu suletud olnud, toimub müük endiselt Internetis ning albumitabel pannakse praegusel ajal kokku ainult e-poe müügitulemuste põhjal. Värske pingerea tipus püsib vankumatuna Jaak Joala, oma kogumikuga “Arm mu ainus aare”.

Jaak Joala (1950-2014) muusikalise pärandi sarjast 2019. aasta detsembris ilmunud kaheksanda eestikeelse plaadi “Arm mu ainus aare” koostajaks oli Olavi Pihlamägi ning viisiketta andis välja JJ Music. 

“Julgen öelda, et plaadi peal on päris palju selliseid lugusid, mis on suurel kuulajate ringil veel avastamata. Eesti Rahvusringhäälingu arhiivist leidsin enda jaoks päris palju neid laule, mida olin nimeliselt justkui kuulnud, kuid nende ülesleidmisel oli üksjagu avastamist. Ühte lugu nendest oli vaja ka tugevalt restaureerida, sest see oli paljude ümbervõtmiste käigus rohkelt kannatada saanud,” on öelnud Olavi Pihlamägi.

Ka Apollo tabeli teiselt platsilt leiame Jaak Joala plaadi. Selle nimi on “Oma rada / Колея” ja tegemist on Joala värskeima muusikakogumikuga, mis ilmus poelettidele alles eelmise kuu alguses. Joala oleks äärepealt pannud kinni kogu esikolmiku, kui pronksmedali poleks neljandaks maandunud “Ma joobun õnnest” ees napsanud Onu Bella vinüülplaat “Ma võtsin viina”, mis peale üheksanädalast pausi taastulijana tagasi – ja veel nii kõrgele! – tuhises. 

 

Apollo TOP 15 (24. aprill):

1 Jaak Joala – Arm mu ainus aare
2 Jaak Joala – Oma rada / Колея
3 Onu Bella – Ma võtsin viina (LP)
4 Jaak Joala – Ma joobun õnnest
5 Amor Trio – Amor Trio
6 Eminem ‎– Music To Be Murdered By
7 Coldplay – Everyday Life
8 Lastelaulud – Eesti Kullafond (2CD)
9 Onu Remuse jutud ja laulud (loeb Tõnu Aav) – Eesti Kullafond (3CD)
10 Kerli – Shadow Works
11 Rita Ray – Old Love Will Rust
12 Vaiko Eplik – Sireleis
13 Joonatan Jürgenson – Schumann: Fantaasiapalad Op. 12, Tšaikovski: Pähklipureja süit Op. 71a
14 Erki Pärnoja – Saja lugu
15 Justin Bieber – Changes

Edetabel on koostatud Apollo e-poe müügitulemuste põhjal ajavahemikul 17.-23. aprill.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.