GRETE PAIA AVALIKUSTAS VIDEOSINGLI “MARU”

Foto: Liina Notta

Grete Paia tuli esmaspäeva hilisõhtul välja uue muusikavideoga “Maru”, mida lauljatar esitles eelmisel reedel telesaates “Kaks kanget LIVE”.

Paia rääkis raadiole Elmar antud telefoniintervjuus, et ta on värske singliga väga rahul. “Ma olen sinna nii palju energiat ja aega pannud, et mul ei tulegi praegu meelde et kas ma ühegi looga olen nii palju tegelenud. See on väga palju muutunud võrreldes algse versiooniga, mis see [eelmisel] sügisel oli.”

Kuigi Grete Paia lahkus kaks aastat tagasi Sven Lõhmuse ja Tambet Mumma agentuurist Moonwalk, on nendevahelised suhted endiselt head. Grete mainis, et ta küsis ka “Maru” kohta Svenilt arvamust – kuidas mix kõlab ja kas saaks midagi muuta.

Ahjusooja laulu viisi autorid on Grete Paia ja Joonas Alvre, sõnad kirjutas Aapo Ilves. “Aapo vist ei tea seda, aga maru on juba väga pikka aega olnud mul parasiitsõna – maru äge, maru tuus, maru lahe. Kõik asjad on maru! Nüüd on tore, et mul on laul ka “Maru”,” jutustas Grete eelmisel nädalal TV3-s.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.