MÄNNISTE PEREBÄND TULI VÄLJA UUE LOOGA “OOTAN SIND, KALLIS”, MILLE AUTOR TÄHISTAB TÄNA 90. SÜNNIPÄEVA

Foto: Karen Härms

Männiste Perebänd avaldas värskelt salvestatud laulu “Ootan Sind, kallis”.

Just täna, 17. aprillil tähistab oma 90. sünnipäeva selle loo autor – legendaarne saarlasest keemiaõpetaja ja laululooja Väino Ratassepp, kelle kirjutatud laule on Männiste Perebänd esitanud varemgi, tuntuim neist “Kallista”. Palju-palju õnne sünnipäevaks! 💐

“Loo taga peitub väga sügav lugu,” rääkis Merit Männiste raadiole Kadi antud telefoniintervjuus (kuula artikli allosast!). “Nimelt Väino pühendas selle loo oma endisele õpilasele, kes 2005. aastal helikopteri õnnetuses kahjuks surma sai. See laul on tema südames olnud väga kaua aega ja ta on soovinud, et seda salvestatakse. Nüüd, tema sünnipäeval, ma annan selle laulu talle nii-öelda üle. Loodame, et talle see meeldib ja kuulajatele ka.”  

Musitseerivad Merit, Märten ja Kaupo Männiste, produtsent Peeter Kaljuste.


Merit Männiste intervjuu raadiole Kadi (16.04.2020):

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.