LEXSOUL DANCEMACHINE VÕTAB OMA 7-AASTASE TEGEVUSE KOKKU VIDEOGA “ENTERTAINMENT”

Täna avaldas Lexsoul Dancemachine muusikavideo singlile “Entertainment”, mis võtab kokku funk-soul grupi lähimineviku.

Video lõikas Moonika Põdersalu kokku arhiivimaterjalist, mis sisaldab bändi debüütalbumi esitlust, UK-tuuri, välis- ja kodumaistel festivalidel esinemisi. Kasutage mõrumagusat võimalust teha läbi seiklusi bändiga ja nostalgitseda ajal, mil higist pärlendava live-kontserdi katarsis on kättesaamatu.

Kaadreid on võetud üritustelt ja kohtadest: Band on the Wall, Hifi Club Leeds, Intsikurmu Festival, Imagina Funk, Raadio 2, Kohvik Sinilind, Funky Amigos, Must Mesi, Punane Maja, Erinevate Tubade Klubi, BBC Radio 6 Music, The Craig Charles Funk & Soul Show, sTARTUp Day, Tartu Tudengipäevad.

“Entertainment” on 29. mail ilmuva Lexsoul Dancemachine’i albumi “Lexplosion II” teine singel.

PS: Bändi on võimalik toetada PATREON platvormis

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.