METSAKUTSU LUGU “EBAKINDLUSE KUNINGAD” SAI KODUS FILMITUD VIDEO

Räppar Metsakutsu avaldas eelmisel nädalal vaimsest tervisest rääkiva loo “Ebakindluse kuningad”. Nüüd saab YouTube’is vaadata ka selle muusikavideot.

“Selle looga on selline imelik asi, et see valmis tegelikult mitu kuud tagasi ehk tükkaega enne pandeemiat, eriolukorda ja koduseid karantiine. Loo sõnad jooksevad hirmutavalt, isegi prohvetlikult praeguse olukorraga sünkroonis ja oli ainult loogiline jätk, et loo video valmib loo sisuga kooskõlas koduses karantiinis täitsa ise filmides,” kirjutab Metsakutsu sotsiaalmeedias. “Idee peale tuli tegelikult mu elukaaslane, kui ütlesin, et jätan videovõtted ära. “Sellele loole peaksid ise kodus video filmima.” Video on otsast lõpuni kodus ja kodu ümbruses filmitud ning kujutab elu koduses karantiinis läbi erinevate sümbolite. Isolatsioonis olles peab säilitama oma tavapäraseid rutiine, käima õues värsket õhku hingamas ja mõnel päeval ka uhkemad tossud jalga ajama. Tunnen, et need pisikesed asjad aitavad mul pea selge hoida. Kui sul aga on muresid või küsimusi vaimse tervise teemadel, siis kirjuta MTÜ Peaasjad e-nõustaja https://peaasi.ee/kysi-noustajalt. Püsige terved, püsige kodus. Koos ei ole me mitte kunagi üksi.”

Loo on produtseerinud kodumaine hip-hopi produtsent Otto Suits ja miksinud Meelis Meri.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.