MICK MOON AVALDAS UUE ALBUMI “LIFE”

Muusik Antonio Sebastian Kass, artistinimega Mick Moon andis välja albumi “Life”. Muusiku kuuenda stuudioalbumi materjal on kirjutatud ja salvestatud Ameerikas Los Angeleses.

“Plaadil seguneb chill-trap ja hip-hop Los Angeleses päikese ja vabameelsete inimestega,” sõnas Mick Moon ja kinnitas, et inspiratsioon värskeks materjaliks tuligi just Los Angelesest, kus ta viibis hiljuti esimest korda.

Lisaks Mick Moonile löövad värskelt albumil kaasa KKPalmy, Moeazy, YASMYN, Austin Corini, Shannon K, INFANINE ja NATHI. Produtsentideks olid Yungmoon88, Moderndisease, Webby, Vinnyxprod, Purpyb ja Noyade.

Singlile “Life” ilmus ka muusikavideo:

 

Kuula albumit Spotifys:

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.