I WEAR* EXPERIMENT OOTAB FÄNNE VIRTUAALSELT OMA MUUSIKAVIDEOS OSALEMA

Foto: Erin Tooma

Elektroonilise muusika trio I Wear* Experiment kutsub fänne üles panustama oma uude muusikavideosse. Seda muidugi olukorda arvestades virtuaalselt.

“Oleme teilt viimaste aastate jooksul palju toetust ja positiivset tagasisidet saanud. Seda nii interneti kaudu kui ka meie kontsertidel üle kogu maailma,” pöördub bänd oma fännide poole. “Oleme teile selle eest tõeliselt tänulikud. Praeguses kaoses tahame oma järgmise muusikavideoga teieni tuua puhast ilu ja selleks on meil vaja teie abi.”

Bänd ootab kõigilt muusikavideos osaleda soovijatelt 6-60 sekundi pikkust aegluubis horisontaalset videoklippi, mis kajastab hetke ilust ja/või rõõmust aadressile iwearexperiment@gmail.com. Postita video ka oma Instagrami kontole, märgista @iwearexperiment ja lisa juurde teemaviide #beautyXchaos. Tähtajaks on 10. aprill.

Näide videost:

 

Bänd kogub videod kokku, vaatab need üle ja teeb neist uue muusikavideo. Küsimuste korral saad pöörduda bändi poole saates sõnumi Instagramis või Facebookis.

“Loodame, et see video toob keerulisel ajal inimestele rõõmu. Olge terved ja püsige kodudes,” lisab trio.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.