TARTU KITARRIST SALVESTAS “KODUARESTIS” PLAADI

Tartu slaidkitarrist Andres Roots avaldas täna, 25. märtsil kodus salvestatud nelja looga digitaalse EP “House Arrest”, mida saab kuulata ja osta veebilehel https://andresroots.bandcamp.com/. Eelmisel nädalal salvestatud plaat on sisse mängitud Soome päritolu kolmekeelse ilma krihvideta sigarikarbi-kitarriga Hobo 63.

“Muusikute elu- ja magamistubadest ülekantavaid videokontserte oli internetis juba läinud nädalal nii palju, et tundus mõistlik esimese hooga midagi muud proovida,” ütles Roots. “Aga midagi ma tahtsin tingimata teha, sest kuu algul ilmunud kontsertplaadi “Mississippi to Loch Lomond” esitluskontserdid jäävad nüüd ju ära – kardetavasti kõik 20 tükki, mai lõpuni välja.”

Rootsi kümnes CD-album “Mississippi to Loch Lomond” salvestati mullustel kontsertidel USA-s, Šotimaal ja Pärnus, see ilmus 6. märtsil 2020 ning on saadaval kõigist hästi varustatud plaadipoodidest.

Kuula digitaalset lühiplaati “House Arrest”:

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.