VIINERITEL ILMUS UUS LAUL, MIS RÄÄGIB KOROONAST

Foto: erakogu

Eesti Laul 2020 konkursilt tuule tiibadesse saanud hobigrupp Viinerid on loonud koroonateemalise laulu nimega “Nakatus”, mille tekstis kajastuvad näiteks Eesti poliitikud, Kristiine Gümnaasium, Saaremaal toimunud võrkpalliturniir. Laulule valminud muusikavideo näitab aga seda, mis toimub üle maailma ja Hiinas, kust viirus alguse sai. Muusika, sõnad ja video on Viinerite endi poolt tehtud/laenatud.

Viinerite Facebooki postitusse kirjutasid noormehed nii: “Paljudele meist meeldib otsida igas asjas süüdlasi – kes alustas, kust tuli, miks tegi, kellega koos oli? Saame ju ise ka aru, et sellel pole enam mõtet! Asi on tõsine, aga koos (ja muidugi ka huumorimeelt säilitades😏) saame sellest jagu! Nautige seda “süllekukkunud” aega oma peredega! Peseme käsi ja püsime kodus, eks!? Ja näiteks kuulame mussi ja tantsime puusad põksuma! Põks ja põks.”

Viinerid on Kapa-Kohilast pärit ja kodukohas tegutsev kooslus, kes hoiab asula arengul silma peal ning soovib patriootlikult Kohilat Euroopa kaardile pin’ida.
Koosseis on aastaid olnud olemas, kuid formuleerus kevadel 2019. “Kapa Kohi-LA” on koosseisu esimene ametlik singel ning sellega saavutati ka laialdasem tuntus tänu konkursile Eesti Laul 2020.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.