RAHVUSVAHELINE PLAADIPOEPÄEV LÜKKUB KOROONAVIIRUSE TÕTTU EDASI

Rahvusvahelise plaadipoepäeva korraldajad otsustasid, et koroonaviiruse kiire leviku tõttu lükatakse seekordne plaadipoepäev (Record Store Day) 20. juunile. Esialgse plaani järgi pidanuks plaadipoepäev toimuma 18. aprillil.

“Me usume, et see otsus annab plaadipoodidele üle maailma võimaluse sellest päevast enim teenida,” sõnasid plaadipoepäeva korraldajad ja lisasid, et töötavad praegu koostöös partnerite ja plaadipoodidega, et see muutus mööduks võimalikult kergelt. “Plaadipoepäev toimub üle maailma ning me tahame seda pidu korraldada siis, kui kõik saavad turvaliselt koguneda.”

Aastast 2007 toimuvat plaadipoepäeva tähistavad Eestis World Clinic, Biit Me ja Terminal.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.