KUULA: TABLOITED & HELINA RISTI “HIPSTERID ÖÖS”

Punkansambel Tabloited avaldas koos Helina Ristiga videosingli “Hipsterid öös”.

Tabloitedi kitarrist ja uue loo autor ning muusikavideo kokkulõikaja Mart Niineste kommenteeris: “Mul on teooria, et kui sa kirjutad laulu ning otsid sellele solisti, siis esmatähtis on leida see õige inimene, kes on ise ka elanud ja hinganud seda, mille sa lauluks kirjutasid ja mida tema nüüd esitama hakkab. See laul on nullindate noorte igavesest noorusest. Ja kes võiks olla sellele õigem solist, kui mitte ööklubi Uus Laine direktrissist Helina Risti?”

“Helina vokaal ja meie bassimehe Georgi Maksimovi käest saadud vanad Alternative Kids Go Pop pidude järelfilmid muusikavideoks – see kõik tegi end ise, mina olin ainult vahend,” märkis Niineste.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.