UUS PÕLVKOND: NOORED EPLIK JA ATSO AVALDASID BÄNDIGA EKSTREEMSUSEST NÕRETAVA SINGLI

Eesti death metal bänd Intrepid avaldas esimese singli oma 31. märtsil ilmuvalt debüütalbumilt.

“Enne stuudiosse asumist seadsime eesmärgiks salvestada kõige jõhkram deathi-album, mis Eesti mullal sündinud – isiklikult arvan, et me olime edukad,” räägib ansambli asutajaliige ning kitarrist Simo Atso. “Kui sa kutsud ennast vanakooli death metali fänniks ilma, et see album sulle korda läheks, siis Intrepid kui kollektiiv on sinu muusikamaitse suhtes äärmiselt skeptiline.”

Kuigi plaat on sisse mängitud Tallinnas Taavi “Taff” Aaviku käe all, miksis-masterdas albumi Juan “Punchy” Gonzalez, kes on peamiselt tuntud maailma ühe edukama death metal bändi Morbid Angel pikaaegse helindajana.

Kuula Intrepidi uut singlit:

Intrepid on:

Raiko Rajalaane – vokaal
Simo Atso – kitarr
Villem Eplik – kitarr ja taustavokaal
Siim Soodla – bass
Madis Kaljurand – trummid

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.