KARL-ERIK TAUKAR PÜHENDAB VÄRSKE MUUSIKAVIDEO KÕIGILE SUVEIGATSUSES EESTLASTELE

Karl-Erik Taukar avalikustas YouTube’is muusikavideo oma uuele singlile “Kuule”. 

“Suvehõnguline lugu “Kuule” räägib elus õigete hetkede äratundmisest ja inimesest, kellega võib sõita kasvõi Kuule. Mul pole häbi tunnistada, et olen üks neist, kes elab suuresti ainult Eestimaa suve nimel ja hakkan märtsist juba vaikselt päevi lugema,” räägib Karl-Erik Taukar loo tagamaadest.

“Laulu “Kuule” kirjutades hakkas kohe pilt silme ees jooksma. Kuna olime bändiga esinema minemas Bali saarele, kus toimetavad eestlastest videomeistrid Juhani ja Katri, oli pilt selge – sealne ere päike ja sinine meri tuleb kaamerasse püüda. Mul on hea meel, et video lõpptulemus peegeldab hästi loo suvist võnget, saadan selle looga tervitused kõigile kaas-suveigatsejaile!” räägib Taukar uuest muusikavideost, mille autoriteks on sisuloojad Juhani Särglep ja Katri Palm.

Karl-Erik Taukar Band esitas lugu esmakordselt 29. veebruaril toimunud Eesti Laul 2020 finaalis.

Muusika: Eric Kammiste, Karl-Erik Taukar, Stig Rästa, Fred Krieger, Ago Teppand, Vallo Kikas
Sõnad: Fred Krieger, Kerli Kivilaan, Karl-Erik Taukar, Ago Teppand, Markkus Pulk

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.