LEXSOUL DANCEMACHINE SILMITSI UUE REAALSUSEGA: VÄRSKE MUUSIKAVIDEO LOOLE “NU REALITY”

Lexsoul Dancemachine (foto: Markus Muide)

Lexsoul Dancemachine avaldas muusikavideo loole “Nu Reality”. Tegemist on esimese singliga uuelt albumilt, mis sel kevadel ilmub. Tempokat disko-funk pala saadab visuaal sellest, kuidas bänd läheb pärast higist kontserti poest jooki tooma. Tuuribussilt maha hüpates krabatakse pudel aga valelt seltskonnalt, ja olukord muutub plahvatuslikuks. Järgnevat tantsulahingut kae oma silmaga…

Kuula lugu Spotify-s või Bandcamp-is. Leia Lexsoul Dancemachine Facebook’ist ja Instagramist.

Video autoriks on Kristjan Tenso (Fenta Films). Lisaks bändile mängib peaosa United Old School Crew – ehk esimese laine breikarid, kes alustasid siin juba 80ndate keskel läänest imbunud mõjude najal tantsulahinguid: Dmitri Savin, Vadim Naumov, Vadim Mekshans, Leo-Sergei Täht. Lisaks Arif Šhingarov.

Muusika on produtseerinud Solid Gold Sound, autoriteks Martin Laksberg & Robert Linna. Lisaks 5-pealisele tantsumasinale ühineb viiulil ka Liis Lutsoja, kes annab oma soologa uuele reaalsusele viimase lihvi. 

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.