INGERI EESTI LAULU FINAALILOOST VALMIS KOORIVERSIOON

Konkursi Eesti Laul 2020 finaalis esimesena lavale astuv INGER (20) avalikustas oma võistlusloost “Only Dream” kooriversiooni, mille tegi tema ema, dirigent ja muusikaõpetaja Janne Fridolin Rahumäe põhikooli lastekoorile.

“Idee selline versioon laulust teha tuli minult ning mu ema, kes töötab dirigendina, oli kohe nõus seade tegema. See oli esimene kord, kui sain oma emaga muusikaalast koostööd teha ning seetõttu oli see minu jaoks väga eriline hetk. Ema on mind inspireerinud lapsest peale muusikaga tegelema ja ilmselt temalt olen oma musikaalsuse pärinud,” arutles INGER.

Lugu “Only Dream” räägib armastusest ja unistustest ning see valmis INGERil koos Karl-Ander Reismanniga. 

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.