EESTI LAUL 2020 KONTSERTIDELE SAAB KAASA ELADA TELE, RAADIO JA VEEBI VAHENDUSEL

Sel nĂ€dalal toimuvatest Eesti Laul 2020 poolfinaalidest teevad otseĂŒlekande Eesti Televisioon ja venekeelsete kommentaaridega ETV+, Tartus on kohal ka Raadio 2. KĂ”iki ĂŒlekandeid nĂ€eb veebi vahendusel ERR.ee portaalist.

Eesti Laulu nĂ€dal toob vaatajateni kaks kontserĂŒlekannet ja kolm erisaadet, mis vahendavad Tartu Ülikooli Spordihoones valitsevat melu ja artistide vahetuid elamusi peale esinemist. MĂ”lemad poolfinaalid jĂ”uavad ETV ja ETV+ ekraanile kahes osas – algusega kell 19.30 ja “Aktuaalse kaamera” jĂ€rel kell 21.30.

Nii neljapĂ€eval kui ka laupĂ€eval jĂ€tkab kella ĂŒheksaste uudiste ajal Tartust otsesaadet ETV2, kus reporterid Mari Tamm ja JĂŒri Muttika toovad vaatajani kĂ”ik huvitava, mis toimub vĂ€ljaspool suurt esinemislava. LaupĂ€eval toimuva teise poolfinaali juhatab ETVs kell 18.45 sisse erisaade, mis vĂ”tab kokku kirkamad hetked esimesest poolfinaalist ja annab meeleoluka ĂŒlevaate lava ees, taga ja kĂ”rval toimuvast. Erisaadet juhivad Heleri All ja JĂŒri Muttika.

Raadiokuulajatele vahendab Eesti Laulul toimuvat Raadio 2. Spordihoonesse pĂŒstitatud stuudios algab mĂ”lemal poolfinaalipĂ€eval otseĂŒlekanne juba kell 18, koos erikĂŒlalistega kommenteerivad Eesti Laulu poolfinaale Margus Kamlat, Bert JĂ€rvet ja Kristo Rajasaare.

Eesti Laulu poolfinaalides astub vĂ”istlustulle 24 artisti, ĆŸĂŒrii ja rahvahÀÀletuse tulemusena pÀÀseb mĂ”lemast poolfinaalist edasi kuus artisti. KĂŒlalistena esinevad esimeses poolfinaalis Ines ja 5Miinust, teises poolfinaalis Black Velvet, nn superbĂ€kid Kaire Vilgats, Dagmar Oja ja Rolf Roosalu ning ĂŒllatuskĂŒlaline. KĂ”iki Eesti Laulu kontserte juhivad TĂ”nis Niinemets ja Karl-Erik Taukar. 

Tartu Ülikooli Spordihoone uksed avatakse kĂŒlalistele kell 18, otseĂŒlekanne algab mĂ”lemal pĂ€eval kell 19.30. Korraldajad soovitavad aegsasti kohale tulla ja eelistada liiklemisel ĂŒhistransporti. Spordihoones toimuvad kĂŒlalistele mĂ”eldes mitmed ettevĂ”tmised, huvilised saavad ennast jÀÀdvustada fotoseinte ees ja fĂ€nnidel on vĂ”imalus kell 18.30 Tallinki alal poolfinalistidelt autogramme kĂŒsida.

Eesti Laul 2020 poolfinaalid toimuvad 13. ja 15. veebruaril Tartu Ülikooli Spordihoones, finaalkontsert 29. veebruaril Saku Suurhallis. Poolfinaalide, finaalkontserdi ja finaali pĂ€evase peaproovi piletid on mĂŒĂŒgil Piletilevis. KĂ”iki tĂ€navusi vĂ”istluslugusid saab kuulata erilehel www.eestilaul.ee.

Lisa kommentaar

See lehekĂŒlg kasutab Akismet'i rĂ€mpsposti tĂ”kestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.