APOLLO TOP 15: MÜÜGITABELIT TROONIB JAAK JOALA KOGUMIK “ARM MU AINUS AARE”

Apollo poodides on suured allahindlused läbi saanud ja TOP 15 müügitabelist leiab taas uut kraami. Auväärne esikoht kuulub üle mitme nädala Jaak Joala (1950-2014) üheksandale kogumikule “Arm mu ainus aare”.

Plaadi koostaja Olavi Pihlamägi kinnitusel on “Arm mu ainus aare” senistest Joala kogumikest oluliselt mahukam, sisaldades koguni 29 laulu väga erinevates stiilides. “Kirsiks tordil on viimane lugu “Varahommikul”, mis võtab selle plaadi imeilusalt kokku ja näitab, et Jaak oli võimeline laulma peaaegu igat sorti muusikat,” ütles Pihlamägi eelmise aasta novembri lõpus toimunud kogumiku esitlusel, nentides et tal on natuke kahju sellest, et kolmikplaadile jõudis vaid kolm Eesti heliloojate laulu. 

Apollo pingerea teisel platsil paikneb eelmisel suvel toimunud laulu- ja tantsupeo “Minu arm” kinkekarpi pakendatud mälupulk. Eesti Rahvusringhäälingu poolt välja antud USB pulgalt leiab kokku enam kui 13 tunni jagu meeliülendavaid elamusi, sisaldades kaht laulupeo kontserti, tantsupeo etendust ja rahvamuusikapidu. 

Pronksmedali vääriliselt müüdi Apollos ansambli Puuluup vinüüli “Kasekesed / Käpapuu 7″”. Puuluup koosneb kahest muusikust: Ramo Teder, kes on sooloartistina Pastacas, ja Marko Veisson, kes on ka antropoloog ja õppejõud. Nende uue viisiketta avalugu “Kasekesed” avaldati digitaalselt ja koos videoga juba 2019. aasta suvel ning “Käpapuu” on Puuluubi uus lugu, mis räägib puudest, mis on parasjagu pehkinud ja suured, et neid rabas soovi korral käpaga pikali lüüa. Muide, pingereast leiab ka kollektiivi teise helikandja – nimelt paikneb 2018. aastal ilmunud CD “Süüta mu lumi” üheksandal kohal. 

Apollo TOP 15 (7. veebruar):

1 Jaak Joala – Arm mu ainus aare
2 Laulu- ja tantsupidu “Minu arm” 2019 USB pulk
3 Puuluup – Kasekesed / Käpapuu 7″ (LP)
4 Rita Ray – Old Love Will Rust (LP)
5 Billie Eilish ‎– When We All Fall Asleep, Where Do We Go?
6 Anna Kaneelina – Anna Kaneelina
7 Harry Styles – Fine Line
8 Eminem ‎– Music To Be Murdered By
9 Puuluup – Süüta mu lumi
10 Justament – Aastaring (+ kalender)
11 Amor Trio – Amor Trio
12 Rammstein – Rammstein
13 Tiger Milk – Magic Forest (LP)
14 Soundtrack – Frozen 2
15 Onu Bella – Ma võtsin viina (LP)

Edetabel on koostatud Apollo poodide müügitulemuste põhjal ajavahemikul 31. jaanuar – 6. veebruar.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.