JAN HELSINGI UUS VIDEO “AINUS LUGU”

Indie-ansambel Jan Helsing on koostöös tuntud koreograafi ja lavastaja Renate Keerdiga saanud valmis uue muusikavideo. “Ainus lugu” on avalugu eelmisel aastal ilmunud Jan Helsingi albumilt “Käed”, mis oli nomineeritud ka Eesti Muusikaauhindadel Aasta Indie / Alternatiivalbumi kategoorias.

Jan Helsingi moodustavad Andres Soosaar, Arpo Vatsel, Helari Pluss, Jan Kaus, Kristi Kindel ja Margus Voolpriit, kes on varasemalt tuntud kollektiividest Pia Fraus, Wolfredt, Dallas, Dreamphish, Picnic ja Morningrise.

Steadicam’i operaator – Kristjan-Jaak Nuudi
Kaamera assistent – Raido Pedak
Valgus – Tauno Pääslane
Režii ja montaaž – Margus Voolpriit

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.