WATEVA AVALDAS TOPELTSINGLI PEAGI ILMUVALT DEBÜÜTALBUMILT

Elektroonilise muusika duo WATEVA avaldas täna, 31. jaanuaril singli “Rear View Mirror”, mille B-poolelt leiab VIP-versiooni 2018. aastal avaldatud loost “Amnesia”. Singlid anti välja maineka Selected. plaadifirma alt. Lood on saadaval kõikidel muusikaplatvormidel ja pärinevad kollektiivi peagi ilmuvalt debüütalbumilt.

Värskes singlis “Rear View Mirror” teeb vokaalil kaasa Emily J, kes andis oma hääle ka WATEVA esimesele singlile, rahvusvahelise edu toonud loole “My Love 2 U”. Täna ilmavalgust näinud helirida sai purki juba läinud aastal Los Angeleses. Muusikute sõnul oli algselt plaanis teha remiks The XXi loost “Intro”, ent kuna loomeprotsessi käigus ei jäänud originaalist enam peaaegu midagi alles, otsustati kirjutada enda vokaal ja uue loo kallal töötama asuda. “See on põnev – kunagi ei tea, kuhu lugu võib välja jõuda kuniks seda alles alustanud oled,” räägib WATEVA liige Kris Evan Säde.

Fännide rõõmuks ilmus “Rear View Mirrori” B-poolel ka VIP-versioon kaks aastat tagasi ilmavalgust näinud WATEVA loost “Amnesia”. Träkk, mis muusikute sõnul nende ülesastumistel publikusse alati palju energiat paisanud, sai B-poolel juurde lisatud väga lihtsal põhjusel – et lugu fännidele ka väljaspool peosaale kättesaadav oleks.

Ühes topeltsingli avaldamisega annab WATEVA teada, et peatselt näeb ilmavalgust ka nende debüütalbum. “Oleme selle väljaandmise nimel palju higi ja verd valanud. See oli meil juba pikka aega kaugeks unistuseks, aga nüüd võib vist lõpuks öelda, et oleme lõpusirgel!” räägib Säde. “Albumile sai täpselt selline muusika, mida me ise armastame ja ka kuulata naudime,” ütleb muusik ja lisab, et tegemist on väga südamelähedase projektiga.

WATEVA moodustavad produtsendid Hugo Martin Maasikas ja Kris Evan Säde. Kolm aastat tagasi alustanud duol on taskus reliisid mitmete mainekate plaadifirmade alt – lisaks Selected. leibelile on nende muusikat välja andnud ka Armin van Buureni plaadifirma Armada Music, Future House Music ja NoCopyrightSounds. WATEVA lood on kogunud kümneid miljoneid kuulamisi, kostunud nii Eesti kui Lõuna-Aafrika raadiotes ning duo on astunud üles ka maailma suurimal elektroonilise muusika showcase-festivalil Amsterdam Dance Event. WATEVA järgmine esinemine toimub reedel, 7. veebruaril Kultuurikatlas toimuval Simple Session Live Night peol.

Kuula topeltsinglit “Rear View Mirror” / “Amnesia (VIP Mix)” Spotifyst:

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.