ANETT JA FREDI ANDSID VÄLJA KONTSERTVIDEO ENDA EESTI LAULU VÕISTLUSLOOLE “WRITE ABOUT ME”

Foto: Gerli Tooming

Anett ja Fredi astuvad 13. veebruaril Eesti Laulu I poolfinaalis üles järjekorras viiendana. Nende võistluslugu “Write About Me” sai täna uue akustilise kontsertversiooni.

Detsembris avas Anett koos teise kodumaise R&B artisti Yasmyniga Von Krahlis uue kontserdisarja Krahl Sessions. Ühise kavaga, intiimsel ja soulist-jazzist läbipõimunud kontserdil kõlas esmakordselt elavas esituses ka “Write About Me”. Täna avaldatud akustiline live video annab publikule võimaluse ballaadi uuel ja õhulisel kujul kogeda – laval lisaks Anetile ja Fredile musitseerimas Heikko Remmel kontrabassil ja Joonas-Mattias Sarapuu klahvpillil.

“Yasmyni ja Aneti kontsert oli mulle külastajana täielik elamus, tore oli see suts laval ka käia ja tuusade muusikutega singlit esimest korda live’is mängida. Loodan, et Krahl Sessionsi traditsioon kestab veel pikalt!” kirjeldas kontserdikogemust loo kaasautor, kitarrist ja produtsent Fredi.

“Mul on väga hea meel, et saime Frediga esimest korda lava jagada ja “Write About Me”’d live’is esmaesitleda. Nüüd on ka neil võimalik seda kuulda, kes kontserdile sel korral ei jõudnud,” lisas Anett.

Kuula lugu Spotifys:

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.