TERAVMOONA VÄRSKE SINGI PLAAN 🥩

Eesti rockirahva möllu- ja pulliansambel Teravmoon annab oma selle aasta esimesed kontserdid Lõuna-Eestis.

“Luban, et säärase tähtsa sündmuse puhul avan lava peal täiesti värske paki sinki! See on meie esimene kord Tartus ja selle puhul võib vaene rokimees endale ühe viilu lubada! Kade ma ei ole ja annan kindlasti teistele ka,” arutles singiavamise plaani Teravmoona laulja Tiit.
Kontsert toimub 7. veebruaril klubis Rock&Roll. Koos Teravmoonaga astub üles punklegend aastast 1996 – Kurjam. Vaata ürituse infot SIIT!

Sellega Teravmoona lõunatuur ei lõppe ning juba 8. veebruaril on nad Eesti vanimas rokiklubis Valgas. “Valgasse lähme väga lihtsal põhjusel – ma tahan selle rokiklubi omaniku kätt suruda ja aitäh öelda! Palju ei ole neid, kes jõuaks nii pikalt ühe klubi eestvedajaks olla. Kaks päeva järjest ma muidugi sinki lubada ei saa. Õnneks on mul üks latt head suitsuvorsti külmkapis. Jagan selle klubiomanikuga pooleks ja peaks saama tähistada küll. Uhke värk ikka – olla vanimas rokiklubis,” oli Tiit ülemeelikult rõõmus.

Valgas on lisaks Teravmoonale kohal ka kaks läti bändi Canzone ja MarkInRed. Vaata sündmuse infot SIIT!

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.