KUULA: INDREK VENTMANN & ELIS LOIK AVALDASID IMEKAUNI BALLAADI

Proviisor Ventmann on saanud taaskord apteegist stuudioseinte vahele salvestama ning koostöös lauljatariga Elis Loik on välja antud imekaunis ballaad “Igatsus”.

Täna ilmunud laul “Igatsus” loob talveromantikat ka kõige porisemas ilmas. “Tegelikult puutub meist ju igaüks kokku igatsusega,” lausus Elis. “Kes igatseb talve, kes armastatu järele, kes suuremat autot jne. See on lugu kõigile, kes igatsevad kedagi või midagi”.

Indrek Ventmann ja Elis Loik tutvusid mõned aastad tagasi Eesti Laulul, kus Elis ka sellel aastal ansambli REVALS koosseisus kaasa lööb. Nüüd on Indrek ja Elis esmakordselt aga ühendanud väed ning loonud koos muusikat.
“Nagu paratsetamool ja ibuprofeen, mis sobivad enamasti valuravis ideaalselt kokku, sobitusid ka meie hääled väga hästi,” tõi Indrek naljatledes paralleeli ravimimaailmaga. “Elise selge ja särav hääl annab sellele loole vajaliku helguse ja sügavuse.”

“Konkreetselt selle loo refrääni käik tekkis meil ühe esinemise vaheajal. Ümisesin seda Allanile, kes haaras mõttest kinni. Võttis punti ka Peteri ja nii see laul valmiski,” selgitas Indrek loo sündi. “Väga tihti uuritakse autorite käest, et kuidas lood sünnivad. Eks loo ideed võivad tekkida igalpool, sõltub mis kedagi inspireerib. Tean inimesi, kes ärkavad öösel üles või jätavad hoopis poeskäigu pooleli, kuna tuli hea mõte,” ütles Indrek muiates.

Lugu ise on suuresti kitarrile toetuv. Selle jaoks nägi stuudios kõvasti vaeva Peter Põder, kes ühtlasti varustab oma kitarrihelidega ka näiteks Uku Suvistet ja Birgitit.

Laulu autorid on Allan Kasuk, Peter Põder, Indrek Ventmann ja Elis Loik.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.