KANAL 2 MUUSIKATABELIS EESTI TOP 10 LEELOTAS END ESIKOHALE ANSAMBEL KRUUV

Kanal 2 uudistemagasini “Reporter” vaatajate poolt koostatud muusikatabel Eesti TOP 10 on võrreldes eelmise nädalaga täielikult pea peale pööratud. Neli nädalat järjest esikohal peesitanud Uku Suviste esitatud “What Love Is” langes eelviimasele, 9. positsioonile ning liidriks platseerus ansambli Kruuv hoogne singel “Leelo”.

Allan Kasuki loodud “Leelo” on konkursi Eesti Laul 2020 poolfinalist. Kruuv alustas oma tegevust 2007. aastal Tallinnas ning ansambli lüürika on püsinud tänaseni rõõmus ning eestikeelne, muusika aga tantsuline.

Ka edetabeli teisel astmel asub Eesti Laul 2020 poolfinalist – INGA lugu “Right Time”, mis võrreldes möödunud tabeliga kerkinud neli kohta ülespoole. Hiljuti avaldas INGA koos kollektiiviga AROUND THE SUN ka video, milles ta laulab seitset tänavust Eesti Laulu poolfinaalidesse pääsenud lugu. 

Kanal 2 pingerea kolmandalt platsilt leiame juba 13 nädalat paremate seas veetnud Tanel Padari armastuslaulu “Tartust Pariis”.

Kanal 2 saate “Reporter” muusikatabel Eesti TOP 10 (17. jaanuar):

1 UUS [1] Kruuv “Leelo”
2 (6) [2] INGA “Right Time”
3 (5) [13] Tanel Padar “Tartust Pariis”
4 (2) [4] Põhja-Tallinn feat. Anne Veski, Pearu Paulus, Merlyn Uusküla, Uku Suviste & Uudo Sepp “Las meile jääda”
5 (4) [18] Liis Lemsalu “Kehakeel”
6 (3) [3] Traffic “Üks kord veel”
7 (7) [30] Grete Paia “Kinni mind püüda saa”

8 UUS [1] REGATT “Kohtumine”
9 (1) [5] Uku Suviste “What Love Is”
10 UUS [1] Syn Cole “Keep Going”

Iga nädal lendavad kolm kõige vähem punkte saanud lugu tabelist välja. Nende asemele tulevad uued lood, mis alles jäänud seitsmega võistlema hakkavad. Seekordsed uustulnukad on:

  • Black Velvet & Koit Toome “2020”
  • Rasmus Rändvee “Young”
  • WIIRALT “Salaja”

Täpselt aasta tagasi lendas Eesti TOP 10-nes tippu ansambli Maria Stuart singel “Tähesilm”, kahe aasta eest vallutas pingerivi Laura lugu “Waterfall” ning aastal 2017 Liis Lemsalu & Metsatöllu lustakas pala “Ikka ju kuidagi saab”. Kuna seda viimast laulu me nädala eest juba meenutasime, siis kuulakem seekord lugu, mis oli “Reporteri” musatabeli valitseja aastal 2016 (kuigi ilmaolud sellised ei ole nagu laulus):

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.