ANNE VESKI “EILNE PÄEV” SAI NOORTE MUUSIKUTE ABIL UUE HINGAMISE

Zeva, Anne Veski ja Artjom Savitski

Zeva, Artjom Savitski ja Anne Veski andsid koos välja uue laulu, mis on meisterdatud Anne Veski kunagise hiti “Pozadi krutoi povorot” (eesti keeles “Eilne päev”) refräänile.

“Oli suur au töötada elava legendiga. Mul on hea meel, et Anne usaldas meid ja tuli stuudiosse oma osa uuesti sisse laulma. Omaette kogemus oli kirjutada sõnu juba olemas olevate sõnade ümber, lisades loole uut tähendust läbi oma läbielamiste ja emotsioonide,” kirjeldas Artjom Savitski.

Loole filmiti Linnahallis ka muusikavideo. Koreograafiaga kaunistasid kaadreid Lola Liise Toome ja Kaspar Kaldaru. Kaamera silma eest vastutas Charles Zelfy. Muusikavideo produtseeris Artjom Savitski.

Täiendatud 19. jaanuaril kell 19:02 – vaata videot muusikavideo tegemisest:

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.