TRAD.ATTACK! ANNAB VARSTI VÄLJA UUE SINGLI “TEHKE RUUMI!”

Laias maailmas tuuritav folgibänd Trad.Attack! teatas sotsiaalmeedias, et 24. jaanuaril ilmub nende uus singel pealkirjaga “Tehke ruumi!”.

Järgmisel reedel ilmavalgust nägev singel on pärit 17. aprillil müügile jõudvalt ansambli kolmandalt täispikalt albumilt “Make Your Move”. Eelmised helikandjad olid “Ah!” (september 2015) ja “Kullakarva” (mai 2017).

Samal päeval kui Trad.Attack! ilmutab oma värske singli “Tehke ruumi!”, juhivad bändi liikmed Sandra Vabarna, Jalmar Vabarna ja Tõnu Tubli Saku Suurhallis toimuvat Eesti Muusikaauhinnad 2020 galat ning samas kohas toimub 23. mail ka Trad.Attack!-i senise karjääri võimsaim kontsert, kus show tuuakse rahvani unikaalsel 360-kraadisel laval. 

Kuula Trad.Attack!-i aktuaalset singlit “Pass-pass”, mis asub hetkel raadio Elmar Eesti lugude edetabelis 3. kohal:

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.