📊 MUUSIKAPLANEEDI TOP 10: ESIVIISIK PÜSIB MUUTUMATUNA

MuusikaPlaneedi vĂ€rske TOP 10 pole vĂ”rreldes eelmise edetabeliga karvavĂ”rdki muutunud. Esiviisiku laulud pĂŒsivad samadel positsioonidel mis eelmisel esmaspĂ€eval ning neile jĂ€rgnevad uued tulijad.   

See tĂ€hendab, et kolmandat korda hÀÀletati liidrikohale Anne Veski esitatud laul “ImevÀÀrne aeg”, mis kogus 22,06% hÀÀltest. Anne kommenteeris hiljuti MuusikaPlaneedile, et ta on praegu keskendunud oma 22. veebruaril Alexela Kontserdimajas toimuvale sĂŒnnipĂ€eva soolokontserdile ning uute lugudega hakatakse tegelema alles pĂ€rast seda. Tundub, et kiiret pole, sest “ImevÀÀrne aeg” on endiselt tegija.

MP TOP 10-ne veteran, juba kolm kuud paremate seas veetnud neljaliikmelise rock-metal bĂ€ndi Sorus lugu “Maskid” paikneb positsioonil number kaks ja kolmas on alternatiivroki ansambel No More Fridays, singliga “Downtown”.

MuusikaPlaneedi TOP 10 #238 (13. jaanuar):

1 (1) [10] Anne Veski “ImevÀÀrne aeg” (22.06%)
2 (2) [12] Sorus “Maskid” (19.57%)
3 (3) [7] No More Fridays “Downtown” (18.15%)
4 (4) [3] Teravmoon “TĂ”mbame sae kĂ€ima” (14.23%)
5 (5) [2] Synne Valtri Band “Teemant” (11.03%)

6 UUS [1] Syn Cole “Keep Going” (6.41%)
7 UUS [1] RIFFARRICA “Udune ilm” (3.56%)
8 UUS [1] Merle Lilje “Valgus” (2.49%)
9 UUS [1] Francis “River Run” (1.78%)
10 UUS [1] Maarja Aarma MA “Hazy Day” (0.71%)

HÀÀli: 281 (aitÀh!)

Reeglid nĂ€evad ette, et edasi pÀÀsevad vaid esiviisikusse hÀÀletatud laulud. Neid asuvad nĂŒĂŒd rĂŒndama viis uustulnukat:

  • Katrina Merily Reimand “Hetkeks vaid”
  • Pettunud Kodanik “TĂ€na jĂ€lle on rÔÔmus pĂ€ev”
  • Regatt “Kohtumine”
  • Rita Liiver “Tsunami”
  • Wiiralt “VĂ€ga hea tĂŒdruku vĂ€ga halb nĂ€ide”

Seekord on siis uuteks tulijateks eestikeelsed laulud. Kas neil Ă”nnestub end mugavalt tundvale esiviisikule hambaid nĂ€idata, selgub jĂ€rgmisel esmaspĂ€eval. VĂ€rske gallup ootab hÀÀli lehe paremas servas (mobiiliversiooni puhul lehe allosas) ning lĂ€heb lukku pĂŒhapĂ€eval, 19. jaanuaril kell 23:59. Tuld! đŸ”„

Lisa kommentaar

See lehekĂŒlg kasutab Akismet'i rĂ€mpsposti tĂ”kestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.