KUULA IVI RAUSI & ARA YARALYANI MÕTLIKKU PALA “MEDITATSIOON”!

Ivi Rausi ja Laura Põldvere andsid detsembris välja ühise albumi “Aitäh, Uno Naissoo!”, millelt nüüd väljas videosingel “Meditatsioon”, kus Ivi musitseerib koos Armeeniast pärit jazzmuusiku Ara Yaralyaniga.

Ivi Rausi kommenteerib sotsiaalmeedias lugu järgmiselt: “Olen kaua aega soovinud salvestada loo, kus saavad kokku hääl ja kontrabass. See kooslus pole midagi eriskummalist muusikamaailmas, aga mitte ka liiga tavaline. Nüüd on see saanud teoks tänu suurepärasele kontrabassimängijale Ara Yaralyan’ile. Lugu võib nii mõnegi inimese jaoks olla ehk liiga rahulik ja mõtlik, aga nii juba kord on, et alati ei pea paugutama :D. Vahepeal võib selles tohuvapohumaailmas lihtsalt aja maha võtta. Loo sõnum on imeline ja avab mu meelest väga kaunilt Muusika – Vaikuse – Loomise olemusliku suhte. Mõnusat rahulikku kuulamist! Varsti tuleb kevad!”.

Video tegi Martin Heinla.

Ivi Rausi on laulja-muusik, kes usub, et on asju, mis eristavad meid teistest ja on asju, mis teevad meid selliseks, kes me oleme. Ta on lõpetanud EMTA kaasaegse improvisatsiooni eriala ja osalenud erinevates vabaimprovisatsioonilistes meistriklassides üle Euroopa.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.