📊 MUUSIKAPLANEEDI TOP 10: 2020. AASTA ALGAS ANNE VESKILE IMELISELT

Jõulupühad ja aastavahetus olid MuusikaPlaneedis üsnagi rahulikud, kuid veel viimane aeg on soovida lugejatele head uut aastat ning teatada, et vaikne periood on nüüd möödas ja siin lehel saab end kodumaise muusikaeluga jätkuvalt kursis hoida! 🤘

Loomulikult läheb ka alanud aastal täie hooga edasi MuusikaPlaneedi TOP 10-ne hääletus. 2020. aasta esimene edetabel on kõige rõõmustavam Anne Veski fännidele, sest just Anne singel “Imeväärne aeg” vahetas oma üheksandal tabelinädalal pronksmedali kulla vastu. 21,94% häältest kogunud loo viisi autor on Armin Velgre ja sõnad kirjutas Leelo Tungal ning usinad tabelihundid teavad, et korra on pala siinset laulude hääletust juba valitsenud (9. detsembril), seega nüüd on teine kord!

Pingerivi veteran, lausa 11 nädalat paremate seas peesitanud ansambel Sorus püsib looga “Maskid” teisel astmel ning alternatiivrokibändi No More Fridays pala “Downtown” tõusis neljandalt kohalt kolmandaks.

Edasipääsevasse esiviisikusse kuuluvad ka eelmise korra esinumber, Eesti rokirahva show– ja mölluansambel Teravmoon singliga “Tõmbame sae käima” (#4) ning Synne Valtri Bandi aktuaalne hitt “Teemant” (#5).


MuusikaPlaneedi TOP 10 #237 (6. jaanuar):

1 (3) [9] Anne Veski “Imeväärne aeg” (21.94%)
2 (2) [11] Sorus “Maskid” (19.35%)
3 (4) [6] No More Fridays “Downtown” (14.84%)
4 (1) [2] Teravmoon “Tõmbame sae käima” (13.87%)
5 UUS [1] Synne Valtri Band “Teemant” (10.32%)

6 (5) [3] EIA “Jõgi” (8.06%)
7 UUS [1] Black Velvet & Koit Toome “2020” (6.13%)
8 UUS [1] okeiokei feat. INGA “Vastuseid” (2.9%)
9 UUS [1] 5Miinust x villemdrillem “Paaristõuked” (1.94%)
10 UUS [1] Kalle Sepp & Mikk Tammepõld “Õhtuvarjud” (0.65%)

Hääli: 310 (aitäh!)

Hääletuse reeglitesse pole uus aasta muudatusi toonud. Ikka pääsevad edasi viis populaarsemat laulu ning positsioonid 6-10 vahetatakse välja uute tulijate vastu. Seekord asuvad rünnakule järgmised värsked laulud: 

  • Francis “River Run”
  • Maarja Aarma MA “Hazy Day”
  • Merle Lilje “Valgus”
  • RIFFARRICA “Udune ilm”
  • Syn Cole “Keep Going”

Värske gallup ootab hääli lehe paremas servas (mobiiliversiooni puhul lehe allosas) ning läheb lukku pühapäeval, 12. jaanuaril kell 23:59. Tuld! 🔥

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.