BLACK VELVET JA KOIT TOOME ANDSID VÄLJA LOO “2020”

Lauri Liiv ja Koit Toome laulu salvestamas (ekraanitõmmis Kanal 2 saatest “Reporter”)

Kümme aastat tagasi kirjutas Sven Lõhmus loo “2020”, mis Laura esituses rääkis kaugest ja käega veel mittekatsutavast tulevikust ning sellest, kuidas me Shanghaisse rongiga tööle sõidame. Reaalsus aga on see, et vaidleme hoopis selle üle, et kas me tulevikus üldse vajamegi rongi, millega saaks kasvõi Riiga sõita.

Et aastakümme kohe lõpeb ja 2020. aasta ongi käes, siis selle puhul kirjutas Sven Lõhmus loole järje, mille esitajateks on ansambel Black Velvet koos Koit Toomega. Lugu kannab pealkirja “2020”.

Sven Lõhmus: “”2020″ on laul sellest kui hästi suudame tulevikku mõtestada. Aastakümne alguses kui selle laulu kirjutasin, lootsin, et need sünged tuleviku pildid täide ei lähe ja inimlikud väärtused püsivad. Õnneks on nii ka läinud. Black Velveti ja Koit Toome uusversioon räägibki nendest inimlikest väärtustest ja meie tulevikust ehk lastest.”

Black Velveti ja Koit Toome “2020” on ka Kanal 2 aastavahetuse ning uudistemagasini “Reporter” uue aasta saadete tunnusmuusikaks. “Reporteri” videolõiku laulu kohta näeb siit.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.