MICK PEDAJAL ON AASTA LÕPUKS VARUKS TOPELTUUDIS

Ekraanitõmmis videost “REAL”

Mick Pedajal on lisaks lähipäevil saabuvale perelisa ootusele valmis saanud taaskordne uus lugu, mis jutustab ja joonistab komponente elust, hoolimisest, alandlikkusest, armastusest, hetkedest ja teadlikusest suhelda enda ja väljaspool olevaga. Lugu on avalikkusele kättesaadav alates 12.12 kella 12st koos kauni muusikavideoga. Loo video sündis koostöös režissöör Martti Heldega, kelle nägemus oli jutustada lugu läbi käte. Käed on justkui metafoor ja väljendus meie endi vaimust nagu ka silmad.

“Minu jaoks on inimlikkus väga oluline. Inimeste vaheline ruum. Kui Mick mulle “REAL” loo saatis, nõustusin kohe, sest see seletab just inimlikkust väga erilisel moel. Tunnen, et päris kontakt, tingimusteta suhted on olulised väärtused, mida tänases maailmas jagada,“ märkis video režissöör Martti Helde.

Mick Pedaja: “Video sündis tegelikult väga väikese aja jooksul ning mul on siiralt hea meel, et inimesed on suutelised kiirelt loomulikul teel loominguga tegelema. Olen ülimalt tänulik, et saime kokku ühed andekamad näitlejad ja tehnilise tiimi, kes video mõttega kaasa tulid ja selle ellu aitasid tuua. Samuti olen tänulik loo helikujundajale Aivar Survale, kelle helikeel on minu omaga juba mõnda aega sümbioosis.“

Video meeskond ja suured tänud:

Režissöör: Martti Helde
Operaator: Ivar Taim
Kunstnik: Anna-Liisa Liiver
Meesosatäitja: Ingmar Jõela
Naisosatäitja: Steffi Pähn
Produtsent: Elina Litvinova

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.