TERAVMOON TÕMBAB SAE KÄIMA

End Eesti rokirahva show– ja mölluansambliks nimetav bande Teravmoon on valmis saanud uue videosingli “Tõmbame sae käima”.

“Praegu on suurepärane aeg taolise loo avaldamiseks. Kui raadiost tulevad jõulumeloodiad ja lumeootus on ajud juba pehmeks teinud, siis on hea millegi teravamaga pilt jälle ette saada,” sõnas loo muusika autor Silver Savason.

Heli salvestusel oli abiks Profound Studios, eesotsas Kaspar Leesmega, kuid muusikavideo pani ansambel ise kokku.

“Täiesti pe***s video minu meelest! Me ei saa öelda ka kellelegi, et tehke meile video, keegi ei oska nii halba videot teha, et see hea oleks – järelikult tuleb ise teha. Pealegi on see protsess meil alati niivõrd fun, et ma oleks kadedusest spargliroheline, kui ma peaksin sellest kogemusest loobuma. Eriti muhe oli see, et saime sel korral kaasata ka vabatahtlikke näitlemishuvilisi ja kohale tulid mitmed nii toredad kiiksuga inimesed. Tundsin end nende kõrval päris normaalsena,” võttis salvestus perioodi kokku vokalist Tiit Savason.

Bänd kutsub üles kõiki muusikasõpru ebatavalisel jõulupeol osalema. “21. detsembril toimub rockiklubis Barbar erakordne sündmus Jube Jõul, kus mitte ükski asi pole nii nagu jõulupeol olema peaks. Verised päkapikud, erilised joogid, saatanlik taat ja palju muud. Tõeliselt hea võimalus on see ka nendele inimestele, kes kipuvad jõulude ajal üleostlema. Kogu oma raha saab baaris maha juua ja kui ikka üle jääb, siis võid toetada Mustjõe proovikat, et Eesti rokkmuusika järelkasv saaks harjutada parimates tingimustes,” lisas bassist Mihkel Kütt.

“Tõmbame sae käima” on sõltuvust tekitav meistriteos Teravmoona esimeselt albumilt, mille sünnitustähtaeg on juba 2020. aastal.

Koosseis:
Kitarr, taustavokaal: Silver Savason
Vokaal: Tiit Savason
Bass, taustavokaal: Mihkel Kütt
Trummid: Marite Hannes

Profound Studios
Kaspar Leesme

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.