VABADUSE VÄLJAKU SUUREL AASTALÕPUPEOL ESINEVAD LIIS LEMSALU JA TANEL PADAR

Tallinnas annavad 31. detsembri õhtul Vabaduse väljaku suurel aastalõpupeol kontserdi Liis Lemsalu ja Tanel Padar.

“Aastalõpp Vabaduse väljakul tähendab traditsiooniliselt suurejoonelist kontserti armastatud lauljatelt. Seekord pakuvad sellise elamuse Liis Lemsalu ja Tanel Padar oma bändidega. Nad astuvad Vabaduse väljaku lavale 31. detsembri õhtul kell 22 ja meeleolukas pidu kestab südaööni,” ütles Kesklinna vanem Vladimir Svet.

Nagu varasematel aastatel, nii pööratakse ka tänavusel aastavahetuspeol suurt tähelepanu turvalisusele. Vabaduse väljak ja lähitänavad on sõidukitele tõkestatud, korda aitavad tagada politsei ja turvatöötajad. Peoalale ei pääse oma joogipudelite ja pürotehnikaga.

“Ennekõike peaks aastavahetus olema rõõmus sündmus, kuhu on oodatud kõik – nii vanad, noored kui ka lapsed. Seejuures ei pea me silmas, et ainult kontserdikava peaks pakkuma kõigile midagi, vaid just turvalisust ja üksteisega arvestamist. Samuti kutsume üles saabuma peole ühistranspordiga, mis aastavahetuse ööl liigub erigraafiku järgi kauem kui tavaliselt,” lisas Svet.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.