PEOSARI GRIND TOOB TALLINNASSE MAINEKA SUURBRITANNIA PRODUTSENDI TC

TC (foto: Chelone Wolf)

Reedel, 6. detsembril toimub Tallinnas, klubis Hollywood peosarja Grind pidu, mille peaesinejaks on Suurbritanniast pärit trummi ja bassi produtsent TC. Lisaks astuvad üles Grindi residendid MHKL & Jozels, Coverk x Byte ning Imaginary Friends.

TC, kodanikunimega Tom Casswell on Bristolist pärit produtsent, laulja ja DJ, kes on muusikatööstuses olnud aktiivne juba kaks kümnendit. Andnud välja kolm täispikka albumit ning lugematul hulgal singleid ja remikse, on tegemist maineka muusikuga, kes on avaldanud singelid nii Skrillexi plaadifirma alt kui teinud koostööd Wilkinsoni, Camo & Krookedi, Sub Focuse ja paljude teistega.

Ka varem Eestis üles astunud produtsent ütleb, et esimesena meenub tal Eestile mõeldes suurepärane publik, kes armastab elektroonilist muusikat. “Eestlased armastavad trummi ja bassi nii palju, et see on lihtsalt fantastiline!” rõõmustab Casswell. “Ma armastan bassimuusikat väga ja püüan seda enda esinemistel alati võimalikult palju ja võimalikult erinevate nurkade alt esitada. Võrreldes 20 aasta taguse ajaga on praegu selleks uskumatult palju võimalusi, ka muusika loomisel.”

Lisaks produtseerimisele on Casswell tuntud ka vokalistina. Ta on andnud oma hääle nii osadele enda lugudele kui teinud vokalistina kaasa ka näiteks Pendulumi lool “Plastic World” ja Sub Focuse singlil “Follow the Light”. “Muusika on olnud minuga juba väga väikesest peale. Mäletan lugusid oma lapsepõlvest ja kui palju nad mulle tähendasid. Uurin tihti suurte muusikute kohta ja omakorda nende mõjutajate kohta, see on üks suur ja huvitav teekond,” ütleb Casswell, kellele meeldib vabal ajal lisaks perega koos olemisele ja kokkamisele palju õppida ja end harida.

TC esineb reedel, 6. detsembril klubis Hollywood toimuval Grindi peol. Lisaks astuvad üles Grindi residendid MHKL & Jozels, Coverk x Byte ning Imaginary Friends. Sündmuse algus on 22.00, pileteid alates hinnaga 10€ on võimalik soetada kohapealt. Lisainfot leiab Facebookist.

Kuula: TC “Get Down Low”:

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.