ANDRES LÕO ESITLEB POP-EP-D “THE FEELING”

Andres Lõo naaseb elektroonilise pop-EP-ga “The Feeling”, mida muusik esitleb neljapäeval, 5. detsembril Kauplus Aasias.

EP ilmub CD-na ja ka digitaalsel kujul kõikides peamistes voogedastuskanalites.

Juba äratuntavate melanhoolsete suurlinna vokaalide backdropiks pakub Lõo poppi, mis püüab oma lüürikas ühendada võimalikult paljusid. Teisalt kuuleb Lõo fänn ka ööelu hääli, tantsulisi noktrune, mis lahkab vastaspoolte tõmbumisi ja tõukumisi.

Aimata on kõla, mis Andres Lõo varasematelt sooloalbumitelt tuttav, oma evolutsioonis läbi mitmete koostööde lihvi saanud ja nüüd täiesti omalaadse kummitus-popina kõlab. Kõik lood on kirjutanud, salvestanud ja produtseerinud Andres Lõo. EP disainis Pamela Sume.

Neljapäevasel esitlusel astuvad ka üles DJ-d Mys ja Erjek.

Kuula lühialbumit:

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.