ANSAMBEL SADAMASILD AVALDAS UUE LAULU

Foto: Liina Notta

Ansambel Sadamasild tuli välja uue looga “Kas Sina seda sama valgust näed?”, mille viisi autor on Piret Laikre ja sõnad kirjutas Marek Sadam.

Sadamasild musitseerib uues laulus koosseisus: Marek Sadam (solist), Martin Trudnikov (akordion), Paul Daniel (kitarr), Tõnis Kivisild (bass), Ramuel Tafenau (löökpillid) ja Tõnu Laikre (klahvpillid).

Salvestus, mix, master: Indrek Patte.

Detsembris toimub Sadamasilla kontsertsari “Lumest armastus”. Marek Sadam ja Sadamasild pole veel kunagi varem olnud väikesel kontsertrännul jõuluajal Eestimaa kirikutes. Rännu põhjus lihtne, aastatega on kogunenud omajagu talve- ning pühadelaule, mida jagada. Tulemata ei jää needki lood, mida kuulajad igal kontserdil soovivad. Lauldakse lumest armastusest, üksindusest, koju tulemisest ja kõigest sellest, mis mitte ainult jõuluajal südamesse või naha alla poeb. See on õrnalt hoitud ja kantud aeg. Helge kontserdiga esitleb Marek Sadam ka südamlikku raamatut “Grifoon Leenu”. Kontserdid toimuvad: 23.12 Tartu Jaani kirikus, 26.12 Tallinna Jaani kirikus ja 29.12 Viljandi Jaani kirikus. Piletid müügil Piletilevis ja kohapeal.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.