OLED VALMIS? 1. DETSEMBRIL ALGAB VILJANDI PÄRIMUSMUUSIKA FESTIVALI PASSIDE MÜÜK!

Pühapäeval, 1. detsembril kell 10 tulevad Piletilevis müügile 23.-26. juulini 2020 toimuva XXVIII Viljandi pärimusmuusika festivali passid. Esmakordselt lisandub valikusse lasterikastele peredele mõeldud Perekaardi pass.

Järgmise aasta folgipeole kehtivad kõik juba seni tuttavad passiliigid: päevapassid, kõiki nelja päeva kattev festivalipass, õppivatele 13-26-aastastele mõeldud noortepass, seeniorpass 65+ vanuses folgisõpradele ning toetajapass suure südamega pärimusmuusikafännidele, kes soovivad pärimuskultuuri sel moel toetada.

Festivali piletimüügipealik Anu Rannu tutvustab uut passiliiki: “Kui möödunud aastal tulime välja seeniorpassiga, siis 2020. aasta festivaliks pakume koostöös Eesti Lasterikaste Perede Liiduga soodushinnaga Perekaardi passi, mida saavad soetada kolme ja enama lapsega pered kehtiva Perekaardi olemasolul. Festivalile tulles vahetatakse pilet käepaela vastu tingimusel, et kogu pere on korraga kohal.” Kuni 12-aastased lapsed saavad festivalil osaleda tasuta.

Kõiki passe tuleb müügile piiratud koguses, kuid piletimüügipealiku sõnul on festivalil häid uudiseid nii festivalipasside ka noortepasside huvilistele. “Kuna festivalil on rõõmustavalt palju fänne just noore publiku hulgas, siis otsustasime iga-aastase kasvava nõudluse tulemusel suurendada noortepasside kogust 300 võrra,” räägib Rannu. “Publiku tungivale nõudmisele vastu tulles suurendasime ka soodsamas hinnaklassis festivalipasside kogust,” lisab ta.

Kõikide passide hinnad on samad mis möödunud aastal. Festivalipassid ja päevapassid tulevad müügile kolmes hinnaklassis, mistõttu kiiremad ostjad saavad passi soetada soodsamalt.

XXVIII Viljandi pärimusmuusika festivali teema on “Kokkumäng” ning esimesed esinejad hõigatakse välja jaanuaris. Üksikkontsertide piletid tulevad müügile 1. juunil 2020. Loe lähemalt siit.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.