LAUPÄEVAL TOIMUV NUBLU JA NOËPI ÜHINE TARTU KONTSERT ON VÄLJA MÜÜDUD

nublu (foto: Raivo Liivand) ja NOËP (foto: Warner)

Sel laupäeval, 30. novembril Tartu Kammivabrikus aset leidev NOËPi ja nublu ühine kontsert on välja müüdud. Tegemist on muusikute esimese ühise koostööga lavalaudadel, mis tipneb ühel õhtul kahe võimsa soolokontserdiga. Lisaks astuvad plaadimasinate taga üles Nix & Jonny ja TIKS DJ-d ning oodata on üllatusesinejaid.

NOËP ja nublu, kes on mõlemad tuntud detailideni läbimõeldud ja üllatusrohkete ülesastumiste poolest, esinevad Tartus pärast pea aasta pikkust pausi. Ka eesolev kontsertõhtu tõotab tulla suurejooneline – uudne lavapaigutus toob muusikud publikule lähemale ja võimaldab luua varasemast võimsamaid produktsioonilahendusi, mis põimitakse kokku terviklikuks show’ks.

Õhtu jooksul astuvad plaadimasinate taga üles Nix & Jonny ning TIKS DJ-d Peeter Ehala ja Sander Mölder. Kusjuures Sander Mölderi album “TIKS 068”, kust pealt leiab ka NOËPiga kahasse kirjutatud hiti “San Francisco”, pälvis tänavu Eesti Muusikaauhindadel parima debüütalbumi tiitli. Lisaks on õhtult oodata üllatusesinejad.

NOËP ja nublu esinevad sel laupäeval, 30. novembril Tartus, Kammivabriku tehasehoones (Teguri 28a). Sündmuse algus on 22.00. Lisainfot leiab Facebookist.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.